/ by /   Uncategorized / 0 comments

MMP LUX – Pokreni se i (P)ostani!

»Pokreni se i (p)ostani« bila je tema konferencije za mlade koja je se održala u Mostaru u petak 31.05.2019. u periodu od 10 do 18 sati u INTERA Tehnološkom parku.

Cilj konferencije je bio ohrabriti mlade ljude na ostanak u BiH upravo kroz pozitivne primjere mladih ljudi koji su razvili uspješne karijere upravo u Bosni i Hercegovini, kao i povezati ih sa potencijalnim poslodavcima koji će sudjelovati na konferenciji.

Konferencija Pokreni se i (p)ostani je okupila 16 panelista i izlagača koji su u fokus stavili kako pronaći način za započinjanje vlastitog biznisa kao i predstaviti mogućnosti za mlade koje se pružaju.

Teme o kojima su mladi imali priliku poslušati su: Priče o usponima i padovima; UniCredit Bank-Financijska pismenost; Mreža mladih poduzetnika-Profesionalni razvoj; Moja praksa-Korak ka prvom radnoom iskustvu; Osnaživanje žena u BiH-Osobni razvoj te brojne druge zanimljive teme primjenjive na području Bosne i Hercegovine.

Organizatori konferencije su Poslovni portal Manager.baINTERA Tehnološki parkLUX Business BarMreža mladih poduzetnika LUX, uz pokrovitelje konferencije.

SHARE THIS


Leave a Reply